Megnyílt a világ első instagram asztalos étterme

2018. június 07. 15:23 - Csatangoló

Bostonban megnyílt a világ első és mindeddig egyetlen Instagram asztallal rendelkező étterme. Itt minden adott egy tökéletes közösségi gasztrofotó elkészítéséhez a hátterektől kezdve egészen a fénytechnikáig.

bostonchops2.png

A közösségi média úgy tűnik, teljesen átalakítja még a vendéglátást is, hiszen a gasztrofotósok és bloggerek kegyeit egyre több étterem keresi. Boston belvárosában nyílt meg nemrég a Boston Chops Downtown, ahol 10.000 dollárt költöttek egy tökéletes instagram asztalra. Ezt kifejezetten ebbe az steakhouse-ba tervezték és gyártották le egyedileg, és olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint a mozgatható karlámpák, az állítható fényintenzitás és az állítható színhőmérséklet beállítások. A belvárosi létesítmény tulajainak - Chris Coombsnak és Brian Piccininek – egyébként nem ez az első étterme a városban, hiszen pár évvel ezelőtt már nyitottak egyet, a Boston Chops South End-et. Elmondásuk szerint már ennél az étteremnél is érzékelhető volt, hogy milyen fontos a közösségi média kihasználása, hiszen a gyönyörű gasztrofotók a legjobb reklámot nyújtják a helynek. A projekt megvalósítása előtt a tulajdonosok tehát kikérték a közösségi média influencereinek és fotósainak véleményét is, nehogy kimaradjon valamilyen fontos szempont. Pont emiatt az új Boston Chopsban már egy előre foglalható Instagram asztalt is létrehoztak, illetve az egész épületben úgy alakították ki az enteriőrt, hogy az jól mutasson a fotókon. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy az új étterem finom steakeket és halételeket kínál a vendégeknek, illetve van egy külön borszobája is csodás nedűkkel. Az étlap szerint a hely amerikai viszonylatban nem megfizethetetlenül drága, egy megfelelő nagyságú steak salátával és körettel kevesebb, mint 20 dollárba kerül. Az Instát kutatva egyébként én még csak pár fotót találtam #bostonchopsdowntown hashtaggel, így lehet, hogy még nem indult be a közösségi biznisz, mindenesetre az étterem saját oldalán látható fotók tényleg szépek és ínycsiklandozóak. Ha kedvet kaptunk egy kis bostoni kiruccanáshoz, akkor Magyarországról Bostonba egy átszállással a United Airlines és a Swissair járatain utazhatunk 130-220.000 forintos áron. Ne felejtsétek el megosztani az Insta asztalon készült fotókat velünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csatangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr1514023830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása