5 hotel, ami hollywoodi szupersztárok tulajdonában van!

2016. augusztus 18. 15:10 - Csatangoló

Íme öt különleges hotel, amelyet hollywoodi világsztárok alapítottak vagy ők a tulajdonosok. Vajon ezek a szállodák mennyiben viselik  magukon híres tulajdonosuk imázsát? Esetleg nekünk magyaroknak is elérhetőek ezek a szuper hotelek? 

 

Nemrégiben olvastam, hogy Robert de Niro Londonban vásárolt egy hotelt, és ezzel valódi szállodacsászárrá nőtte ki magát a hollywoodi hírességek között, lévén, hogy ez a harmadik hotele. Ez a hír adta az ötletet, hogy egy kicsit feltérképezzem a sztárok tulajdonában lévő szállodákat, kíváncsi vagyok, vajon mennyit vesznek át híres tulajdonosuk stílusából. Íme, egy képes összefoglaló néhány szuper helyről, amelyek világsztárok tulajdonában állnak és akár te is megszállhatsz ott. Bár nekem még nem volt szerencsém ilyen hátterű intézményben lakni, utánanéztem az áraknak is, hogy a celebháttér mennyire megfizethető a mi pénztárcánknak.

 

gwinganna.jpg

  • Hugh Jackman Ausztráliában birtokol egy nagyon különleges szállodát, a Gwinganna Health Retreat-et, amely jógát, stresszoldó kezeléseket, harmónia-tanfolyamokat és organikus ételeket kínál vendégeinek. Egy kétnapos wellness program, masszázzsal, jógaórákkal, lelki tanácsadással, teljes étkezéssel, reptéri transzferrel és séta-túrákkal szobától és létszámtól függően 200-280.000 forintba kerül személyenként.

 

bedfordpostinn_1.jpg

  • Az idősebb korosztály kortalan szívtiprója, Richard Gere nem is titkolja, hogy boldog tulajdonosa az amerikai Bedford Post Inn vendégháznak, amelynek honlapján mosolygós fotóval köszönti az érdeklődőket. A bájos mini-szálloda nyolc, szuper elegáns luxusszobával, ötcsillagos étteremmel, és exkluzív programokkal várja a vendégeket. A sármos színész hasonlóan elbűvölő hoteljét 135.000 forintos éjszakánkénti áron élvezhetjük.

 

missionranch.jpg

  • A westernfilmek hőse, Clint Eastwood egy valódi farmhotelt alapított Kaliforniában, a Mission Ranch Hotel valódi farmként, étteremmel, tenisz- és fitneszklubbal várja az érdeklődőket. A csodálatos természetes környezetben már akár 37.800 forintért is megszállhatunk, a különböző szolgáltatásokat kínáló szobák és lakosztályok árfekvése igen eltérő.

 

thebigsleep.jpg

  • John Malkovich a fő befektetője a The Big Sleep láncnak, amely kedvezményes árú szállásokat kínál a szigetországban Cardiffban, Cheltenhamban és Eastbourne-ben. Ezekben a diszkont-hotelekben már akár 15-20.000 forintért is foglalhatunk kétszemélyes szobát, bár nem hinném, hogy bárhol is összefuthatnánk a tulajdonossal.

sundance.jpg

  • Robert Redfrod alapította a Sundance Mountain Resortot Utah államban és elmondása szerint ezzel egy álma vált valóra. Az intézmény szobákat és egyedi, rusztikus hegyi lakóházakat egyaránt kínál az ide érkezőknek. A Sundance több mint egy egyszerű hotel, fesztiválokat, különböző eseményeket is szerveznek itt, csakúgy, mint esküvőket. Az önálló házak szezonon kívül éjszakánként 120.000 forintos áron bérelhetőek, bár az igaz, hogy akár 4-5 fő is kényelmesen elfér.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csatangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr1310425676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása