A magyarok a legjobbak a fapados piacon!

2019. szeptember 20. 14:58 - Csatangoló

A  Wizz Air lett idén az Év Legjobb Diszkont Légitársasága az utasok szavazatai alapján, de nyert a Lufthansa és az Airbus is.

wizz_air_wilfried_gueraud.jpg

Wilfried Gueraud a Wizz Air műszaki igazgatója 

A díjat a Wizz Air 2019. szeptember 17-én Vilniusban, az Air Convention Europe légiközlekedési konferencia gáláján vehette át. Ez a díj egy kicsit rólunk utazókról is szól, hiszen világszerte több mint 150 ezren adhatták le szavazatukat különböző kereskedelmi légitársaságokra, légügyi vállalkozásokra, több kategóriában az Air Convention Europe honlapján. A Wizz Air flottája egyébként az egyik legfiatalabb Európában, amelynek jelenlegi 119 repülőgépe átlagosan 4,7 éves. Ennek eredményeként a Wizz Air egyben Európa legzöldebb légitársasága is a 2019 augusztusában mért, utasonként és kilométerenként számított mindössze 57,7 grammos szén-dioxid-kibocsátásával.

A vilniusi gálán egyébként az összes kategóriában győztest hírdettek. Így például a hosszútávú utak legjobbjának a Lufthansát míg az év legjobb repülőgépgyártójának az Airbust választották meg a szavazók, a legjobb repülőtér pedig a George Best Belfast City Airport lett.

Szólj hozzá!
Címkék: fapados Wizz Air

A bejegyzés trackback címe:

https://csatangolo.blog.hu/api/trackback/id/tr10015137452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása